Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

LECHERY - We Are All Born Evil


Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

 

 

lechery - we are all bornLECHERY
We Are All Born Evil
Heavy Metal
Bleeding Music Records
Σουηδία

Tracklist:

01. Heavy Metal Invasion (03:40)

02. Let It Out (04:35)

03. We ́re All Born Evil (04:31)

04. Rule The World (03:55)

05. Hold On To The Night (04:52)

06. Breaker Of Chains (05:10)

07. Sacrifice (03:28)

08.
Even A Hero Must Die (04:46)

09. Spineless (04:29)
10. Tip Of The Whip (04:22)
Για να είμαι ειλικρινής τους Lechery τους αγνοούσα εντελώς σαν μπάντα. Έτσι διαβάζοντας το δελτίο τύπου και βλέποντας ότι είναι το group του Martin Bengtsson, πρώην μπασίστα των Αrch Εnemy όταν είχαν βγάλει το Stigmata, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο death metal. Και η αλήθεια είναι ότι μου ταίριαζε και το εξώφυλλο, αν και θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω λίγο «παιδικό».

Τελικά η έκπληξη έγινε! Κλασικό heavy με έντονες επιρροές από Αccept και Saxon! Είναι λες και άνοιξε ένα χρονοντούλαπο και από εκεί ξεπετάχτηκαν οι Lechery.

Ωραία δουλειά, για φίλους του κλασικού heavy, με ωραία ενέργεια, έμπνευση, ρυθμό και αξιόλογες συνθέσεις. Σίγουρα ένας δίσκος που θα χαρώ να τον ξανακούσω και προπαντός τραγούδια όπως  το Heavy Metal Invasion και το ομότιτλο του δίσκου, We're All Born Evil. Αγνό heavy για πολλές μπύρες. Θα ήθελα πραγματικά να τους έβλεπα ζωντανά!    
    
Τώρα όσον αφορά την ιστορία, οι Lechery είναι ένα group που βρίσκεται αυτή την περίοδο στον τρίτο δίσκο του μετά από ένα αρκετά μεγάλο κενό (κοντά επτά ετών) από το In Fire του 2011. Δημιουργημένοι από τον Martin Bengtsson το 2006 όταν αποφάσισε να αφήσει τους Arch Enemy.

Για όσους τους αγνοούσαν όπως εγώ, θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Για όσους τους έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν σίγουρα είναι ένας δίσκος που θα τον ευχαριστηθούν.
του Δημήτρη Εμμανουήλ