Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Introduce Your Band - AS OLD AS TIME


Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017As old as time


Οι As Old As Time είναι ένα experimental metalcore συγκρότημα. Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 αλλά με την αστάθεια των μελών καθώς και άλλων εσωτερικών προβλημάτων σταθεροποιήθηκε τον Αύγουστο του 2017. Το είδος της μουσικής τους προσπαθούν να το κρατήσουν ανεξάρτητο εν μέρη από συγκεκριμένα καλούπια και να πειραματιστούν με τις ιδέες που γράφουν προσδίδοντας κάποιο ξεχωριστό χαρακτήρα στο έργο τους.

Στις 24 Σεπτεμβρίου δημοσίευσαν το πρώτο τους single με την ονομασία Escape με τη συμμετοχή της Σοφίας (Sophia Akasha) από το συγκρότημα Pendulum Zero στα καθαρά φωνητικά. Το mix & master του τραγουδιού έγινε από το Στέλιο Κοσλίδη στα Stelthsound Studios.

Στις 24 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ως opening act στο 8ball στο release show των End Cycle και των Oceandvst με special guest τους Embrace the Paradox.


Ονομασία (Πως προέκυψε, τι σημαίνει)

Η ονομασία του συγκροτήματος προέκυψε τυχαία καθώς κάποια μέλη της μπάντας συνεργάζονταν μεταξύ τους και σε παλιότερα σχήματα, άλλα μέλη είχαν φιλικές σχέσεις από το σχολείο χρόνια πριν και γενικά όλοι συναντήθηκαν σε διάφορα και τυχαία χρονικά διαστήματα για διαφορετικούς λόγους, επομένως το όνομα του συγκροτήματος σημαίνει «τόσο παλιό όσο και ο χρόνος» περιγράφοντας τις σχέσεις των μελών και τις συνεργασίες τους μέσα στο χρόνο.

As old as time logo

ΜΕΛΗ
Θοδωρής Τσίτος – Φωνητικά
Θανάσης Μαδεμλής – Κιθάρα
Δημήτρης Βαφειάδης – Κιθάρα
Βασίλης Γκιμπιρίτης – Μπάσο
Στράτος Λεφκελίδης – Τύμπανα

ΥΦΟΣ
Experimental Metalcore

ΣΤΙΧΟΣ
Αγγλικός

ΠΟΛΗ
Σέρρες, Δράμα, με βάση δραστηριοτήτων στη Θεσσαλονίκη.

ALBUMS
Στα σχέδια μας είναι η ολοκλήρωση του πρώτου μας full lenght δίσκου εντός του 2018.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ
Προς το παρόν δεν ανήκουμε σε δισκογραφική εταιρία

LINKS
Facebook