Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

DUOYU - Κυκλοφορία νέου album και videoclip


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018


 
duoyu

Οι Duoyu επιστρέφουν τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο τους με νέα σύνθεση και κυκλοφορούν καινούργιο album με τίτλο απλά το όνομά τους.

Το Duoyu σε πάει βόλτα σε σκληρές funk συνοικίες και σε punk στέκια του μέλλοντος, κάνοντας τις απαραίτητες ψυχεδελικές στάσεις για μελωδική ενδοσκόπηση.

Στιχουργικά η αναζήτηση για εξέλιξη, η κοινωνική παράνοια και η ειρωνεία  παρουσιάζονται μέσα από προσωπικές ιστορίες στους στίχους οι οποίοι παραμένουν έντονα ετεροαναφορικοί καθώς ο καθένας μπορεί να τους ερμηνεύσει στην δική του καθημερινότητα.

Δείτε παρακάτω το videoclip του International που περιέχεται στο album. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Θάνο Ψυχογιό και το μοντάζ από τον Κωνσταντίνο Τσιχριτζή.
Το Duoyu κυκλοφόρησε ανεξάρτητα στις 22 Φεβρουαρίου διαδικτυακά και στις 26 Απριλίου θα κυκλοφορήσει σε 300 αριθμημένα βινύλια.

Το ακούτε εδώ και το κατεβάζετε εδώ


duoyu albumDuoyu Tracklist
International
Dig It
Natural Habita
I Am a Fish
Kiwi
La Difference
Society Bites
Piercing Eyes
Accidents


Οι Duoyu σχηματίστηκαν το 2010 στην Αθήνα μέσα από τυχαίες συναντήσεις σε χώρους μαζικής πνευματικής διαστρέβλωσης, κάτω από συνθήκες αμφισβητήσιμης νηφαλιότητας. Χαρακτηριστικά στοιχεία του πολυμορφικού ήχου τους, τα ηχοτοπία τρομπέτας, το διακοπτόμενο groove, οι κοφτές κιθάρες και τα παρανοϊκά μελωδικά φωνητικά. Μετά την κυκλοφορία του single Arrows, τo πρώτο τους album, Atomic Clock κυκλοφόρησε το 2014 ανεξάρτητα και ακολούθησαν εκτεταμένα σουαρέ ζωντανών εμφανίσεων. Τον Φεβρουάριο του 2018 και μετά από αλλαγές στη σύνθεση τους, κυκλοφορούν το δεύτερο ολοκληρωμένο ομότιτλο album Duoyu.


Duoyu Online
                                                   
                                                         
Δελτίο Tύπου