Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Cult Of The Scum & Beyond Perception, Υπόγειο (02/03/2018)


Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018cult of the scum
Cult Of The Scum & Beyond Perception
Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018
Υπόγειο (Μελενίκου Κων/νου 13, Θεσσαλονίκη)
Ώρα Έναρξης: 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 3 ευρώ
Facebook Event

 

Η Pandoras Box Booking σας προσκαλεί σε ένα live σταθμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης στον πολλά υποσχόμενο χώρο του Υπογείου


Cult Of The Scum:

Η heavy rock μπάντα ξεκίνησε το 2014, με μέλη από τους Shock Absorber, Sicks Daze και Αstray. Μετά από ατέλειωτες πρόβες και ηχογραφήσεις (και ένα αξέχαστο support στους Αμερικανούς Atomic Bitchwax) το νετμπούτο με τίτλο το όνομά τους κυκλοφόρησε στο τέλος του 2016.

Με σταθερό lineup τους Κώστα Τσάγκαρη (φωνή, κιθάρα), Τάσο Τσιρόπουλο (μπάσο) και Σέργιο Μουσελίμη (ντραμς) φέρνουν το stoner ήχο τους στη σκηνή του

https://www.facebook.com/pg/CultoftheScum/
https://www.youtube.com/watch?v=4iA7tDlV4D8


Beyond Perception:

Οι sludge-groovers BEYOND PERCEPTION με αφορμή την κυκλοφορία του 4ου album τους Vital Ground (15/12/2018 vinyl-cd by Ikaros records, digital-self release) χτυπούν ξανά στην πόλη της Θεσσαλονίκηςσε ένα release live που θα μείνει σε όλους αξέχαστο, το τρίτο της Ελληνικής τους περιοδείας.

Bio:

Οι BEYOND PERCEPTION δημιουργήθηκαν το 2004, αρχικά ανήκοντας στον χώρο του progressive metal. Μετά την κυκλοφορία της πρώτης ηχογράφησης του συγκροτήματος με την μορφή ενός demo, η μπάντα άλλαξε μουσική κατεύθυνση περνώντας στον χώρο του Sludge stoner metal με περάσματα και στον ήχο του Hardcore.

Η πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος ήρθε το 2008 με τον τίτλο “The Final Descend”. Ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου με την Casket Music Corpo Records UK και η εκτεταμένη συμμετοχή της μπάντας σε συναυλίες μαζί με μεγάλα εγχώρια και ξένα συγκροτήματα.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 οι BEYOND PERCEPTION κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους με τον γενικό τίτλο “Blood and Whiskey” μέσο της ανεξάρτητης αμερικανικής δισκογραφικής DSN Music.

Το πρώτο video clip στο κομμάτι “Hydra” , όπως και ένα tour του συγκροτήματος στην Ελλάδα, Αγγλία και Ιρλανδία ήρθαν αμέσως μετά.

Τον Απρίλιο του 2014 οι BEYOND PERCEPTION υπέγραψαν με την Turkey Vulture / Bungalo Records Universal Music Group Distribution, κυκλοφορώντας τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο “Anthem For The Wasted” , πυροδοτώντας ένα νέο κύκλο ζωντανών εμφανίσεων.

Οι BEYOND PERCEPTION έχουν μοιραστεί την σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Nightstalker, Rotting Christ Suicidal Angels, Spiritual Beggars, Annihilator, Goran Bregovic, Ava Inferni και πολλά άλλα. Έχουν λάβει μέρος σε δυο αφιερώματα του ελληνικού Metal Hammer διασκευάζοντας Metallica στο “Wherever I May Roam” και Pantera στο “Mouth For War”.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 οι BEYOND PERCEPTION ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τέταρτου δίσκου τους οι οποίες διήρκησαν πάνω από ένα χρόνο, με γενικό τίτλο “Vital Ground”.

Τον Απρίλιο του 2017 το συγκρότημα υπέγραψε νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Ikaros Records. Το album κυκλοφορεί παγκόσμια από τις 15/12/2017 σε βινύλιο cd και digital μορφή.


Δελτίο Τύπου