Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

WARREL DANE - Δεύτερο solo album για τον τραγουδιστή των Nevermore και Sanctuary


Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017warrel dane

Ο Warrel Dane, ο θρυλικός τραγουδιστής των Sanctuary και Nevermore επιστρέφει με το δεύτερο solo album του, το οποίο βρίσκεται ακόμα υπό δημιουργία κάτω από την επίβλεψη του  περίφημου παραγωγού Roy Z (Bruce Dicinson, Halford, Helloween, Sebastian Bach), και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018!
 
Το Shadow Work ακολουθεί το Praises to the War Machine (2008) και στυλιστικά  θα διαφέρει αρκετά από το προηγούμενό του, περιλαμβάνοντας έναν πιο σκοτεινό και βαρύ ήχο, με πιο περίπλοκα τραγούδια. Πολλές φόρες μάλιστα θα αγγίζει τα όρια του extreme metal ενσωματώνοντας στοιχεία όπως blast beats συνδυασμένα όμως με τα ιδιαίτερα, δραματικά χαρακτηριστικά φωνητικά του Warrel Dane.

Το line up του album θα αποτελείται από τον Johnny Moraes (guitars), τον Thiago Oliveira (guitars), τον Fabio Carito (bass) και τον  Marcus Dotta (drums), οι οποίοι παίζουν μαζί του από το 2014.

Το Shadow Work θα ηχογραφηθεί το φθινόπωρο του 2017 και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο πρώτο μισό του 2018 από την Century Media Records.
.

Warrel Dane Online


της Αμαλίας Αδαλόγλου