Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

THERION - Υπερπαραγωγή το concept album 'Beloved Antichrist'


Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

 

therion


Ενώ οι "metal operas" δεν αποτελούν πια ασυνήθιστες δημιουργίες, ο όρος αυτός θα λάβει μια καινούργια ερμηνεία στις 26 Ιανουαρίου 2018, όταν θα  κυκλοφορήσει η νέα δημιουργία του Christopher Johnsson, ιδρυτή των Therion, που θα ονομάζεται Beloved Antichrist και θα αποτελείται από 3 full-length CDs. Το Beloved Antichrist είναι κάτι παραπάνω από ένα concept album, είναι μια ολοκληρωμένη rock opera με πολλά κεφάλαια, που αποκαλύπτουν μια σαρωτική ιστορία βασισμένη μερικώς στο έργο του Vladimir Soloviov ''A Short Tale Of The Antichrist''.

Το έργο περιλαμβάνει 29 ρόλους και χαρακτήρες για τους οποίους οι Therion προσέλαβαν εκτός από μια ολόκληρη χορωδία και 29 επιπλέον τραγουδιστές. Σε αυτό το album συνεργάστηκαν επίσης με παλαιότερους συνεργάτες τους όπως οι Thomas Vilstrom, Lori Lewis και Chiara Malvestiti. Το album θα διαρκεί συνολικά τρεισήμισι ώρες.

Ενώ οι Therion εξετάζουν την πιθανότητα να ανεβάσουν όλη την παραγωγή στη σκηνή, ανακοίνωσαν ευρωπαϊκό tour στο οποίο θα παρουσιάσουν μερικά από τα νέα τους τραγούδια σε ένα κλασικό συναυλιακό set. Οι Ρώσοι symphonic metallers Imperial Age και οι Γερμανοί Null Positiv θα είναι support στην περιοδεία.

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας θα εμφανιστούν στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη στις 8 Μαρτίου και στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα στις 9 Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο album θα ανακοινωθούν σύντομα.


Therion Online


της Αμαλίας Αδαλόγλου