Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

The Road Miles - Νεό video από το αναμενόμενο 'Ballads for the Wasteland'


Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

 

the road miles

Ballads for the Wasteland θα λέγεται η δεύτερη πλήρης δισκογραφική δουλειά των The Road Miles, της οποίας η κυκλοφορία επίκειται για το τέλος του Οκτωβρίου, μέσω της νεοσύστατης και ανερχόμενης εγχώριας δισκογραφικής εταιρείας Archaeopia.

Το πρώτο δείγμα γραφής από το νέο album, είναι το τραγούδι The Third Man και το εξαιρετικό video που το συνοδεύει. Δείτε το παρακάτω:Της σκηνοθεσίας του βίντεο επιμελήθηκε η Δανάη Σίμου.

Η παραγωγή του Ballads for the Wasteland είναι μία δουλειά του Άλεξ Μπόλπαση (The Noise Figures, Whereswilder, 10 Code, The Mound κ.α.), ενώ η ηχογράφηση και η μίξη πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο στα Artracks Studios. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στα Sweetspot Studios.

Στον διάδοχο του Gold and Shadows του 2015, οι Road Miles μοιάζουν να έχουν υιοθετήσει μία κινηματογραφική προσέγγιση στον ήχο τους, μεταφέροντας τον ακροατή κατευθείαν στη καρδιά της ερήμου που τόσο γλαφυρά περιγράφουν. Η εποποιεία της και όλες οι εκφάνσεις της περιγράφονται τέλεια από την ίδια τη μουσική: η εξαντλητική διαδρομή, οι θανάσιμοι κίνδυνοι και οι απόκοσμες παραισθήσεις παίρνουν ζωή σε κάθε ακρόαση. Ελισσόμενοι περίτεχνα από ηλεκτρισμένα blues σε νοσταλγική Americana και από heavy psych εκρήξεις σε μονολιθικές αφηγήσεις, η μπάντα απαθανατίζει τέλεια την αίσθηση του να ανεμοδέρνεσαι σε απέραντες ερημιές, εν μέσω μιας ψυχεδελικής μανιέρας φαντασίας και θανάτου.

Μείνετε συντονισμένοι στα sites και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των  και της Archaeopia, για να ενημερώνεστε πρώτοι για ότι νεότερο:


The Road Miles OnlineΔελτίο Τύπου