Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

The Chainsmokers - Κυκλοφόρησαν το single Sick Boy


Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018the chainsmokers sick boy

Με μία πρωτότυπη ιδέα προώθησαν οι The Chainsmokers την ολοκαίνουρια κυκλοφορία τους. Tο αμερικανικό μουσικό δίδυμο, ανάρτησε σε ένα τεράστιο banner στην Times Square το εξής: “Πόσα likes αξίζει η ζωή σου;

Η κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους Memories … Do not Open ξεπέρασε εμπορικά όλες τις προβλέψεις με αστρονομικά νούμερα σε digital αλλά και physical πωλήσεις (μέσα σε 24 μήνες, 10 δισεκατομμύρια streams, 6 δισεκατομμύρια videoviews ενώ πάνω από 2 εκατομμύρια εισιτήρια κόπηκαν στις περιοδείες τους).

Οι The Chainsmokers, παρόλο που ήταν απασχολημένοι με τη παγκόσμια περιοδεία τους, γυρίζοντας τα στάδια σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, βρήκαν το χρόνο που χρειάζεται για να φτιάξουν ένα νέο τραγούδι για το 2018 που ονομάζεται Sick Boy.
 
Μαζί με την αλλαγή του logo, το 2018 δείχνει μια ελαφρώς νέα μουσική κατεύθυνση για τους Chainsmokers, κάνοντας τον ήχο τους πιο ραδιοφωνικό και δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο songwriting και όχι στο EDM ύφος που μας συστήθηκαν.
 
Το Sick Boy προσεγγίζει την pop με έναν δικό τους φρέσκο τρόπο, φιλοδοξώντας σε ένα ευρύτερο κοινό, μια παρόμοια στροφή που δοκίμασαν με επιτυχία και μεγάλα ονόματα όπως οι Daft Punk αλλά και πιο πρόσφατα ο Calvin Harris.
Δελτίο Τύπου