Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

TEN - Λεπτομέρειες του νέου album 'Gothica'


Τρίτη 16 Μαΐου 2017

 

Ten

Οι melodic hard rockers Ten ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο Gothica. Η κυκλοφορία της πολλά υποσχόμενης νέας τους δουλειάς αναμένεται για τις 7 Ιουλίου 2017 από την Frontiers Music Srl.

Πιστοί στο κινηματογραφικό τους στυλ, ο τραγουδιστής Gary Hughes φρόντισε για την διαιώνιση της μαγείας μετατρέποντας τη φαντασία του σε κλασικά τραγούδια. Σχετικά με το album ο Gary Hughes δηλώνει: «I am extremely pleased with the collection of songs on "Gothica" as they feel like they belong together. The band are firing on all cylinders once again and it is a gift to the army of fans everywhere who have relentlessly supported us over the years. It is ironically fitting that our 13th studio album should be a little more sinister, at the same time retaining all the commercial traits usually associated with a Ten album."»

Οι επιτυχίες που σημείωσαν οι προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές πρόκειται να συνεχιστούν. Εκτός από τον Gary Hughes, το συγκρότημα των Ten αποτελείται από τους Dann Rosingana, Steve Grocott και John Halliwell στην κιθάρα, τον Steve McKenna στο μπάσο, τον Darrel Treece-Birch στα πλήκτρα και τον Max Yates στα drums.

Το αναμενόμενο album Gothica επιμελήθηκε σε ό,τι αφορά την παραγωγή ο Gary Hughes, ενώ η μίξη και το mastering φέρουν την υπογραφή του Dennis Ward. Το artwork είναι μία δουλειά του Stan W. Decker και φωτογράφος του album είναι για άλλη μία φορά ο Adrian Ashworth.


Tracklisting:
ten gothica01. The Grail
02. Jekyll And Hyde
03. Travellers
04. Man For All Seasons
05. In My Dreams
06. The Wild King Of Winter
07. Paragon
08. Welcome To The Freak Show
09. La Luna Dra-cu-la
10. Into Darkness   


Χρυσάνθη Τσιουτσιούλη