Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

RUSTY BONEZ - Παρουσίαση του 'Wrath' στα Devasoundz Studio


Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017


Rusty Bonez

Αφού εισβάλαμε στο στούντιο, τους φάγαμε τα γαριδάκια και ήπιαμε τις μπύρες τους, κάτσαμε και λίγο μαζί με τους Rusty Bonez και μιλήσαμε για αυτό το εξαιρετικό ντεμπούτο τους που ακούει στο όνομα Wrath. Η μπάντα από την Αθήνα ήταν πρόσχαρη και πολύ αισιόδοξη γιατί μεταξύ άλλων γνωρίζει πως έχει κάτι καλό στα χέρια της από πλευράς υλικού. Επίσης δήλωσε και ετοιμοπόλεμη για την επερχόμενη παρουσίαση του album της σε γνωστό αθηναϊκό stage.

Ο Νώντας, ο Κώστας, ο Jojo και ο Αλέξανδρος  μαζί με τον ιθύνων νου του Devasoundz Studio Φώτη μας μίλησαν για την τόσο όμορφη συνεργασία τους. Όλοι τους με ένα στόμα παραδέχθηκαν πόσο σημαντική και θετική επιρροή ήταν αυτή του παραγωγού. «Μου άρεσε που είχαν πολλά στοιχεία από τα πολύ αγαπημένα μου 90's» ήρθε να συμπληρώσει ο Φώτης ο οποίος ήταν και αυτός που έδωσε σωστές κατευθύνσεις στη φωνή των Rusty Bonez, το Νώντα όπως τόνισε ο τελευταίος.

Όμως το υλικό πως χτίστηκε; Ο καθένας έφερνε και φέρνει τις ιδέες του στο στούντιο και σύσσωμη η μπάντα κάθεται και τις εξελίσσει, τις μετατρέπει σε τραγούδι. Το ίδιο και με τους στίχους που παίζουν πολύ βασικό ρόλο. Όλοι έχουν γράψει στίχους που όπως παραδέχεται η μπάντα, μπορεί να βγάζουν κάτι το απαισιόδοξο όμως εμπνέουν εξίσου και ένα συναίσθημα πως στο τέλος μπορεί να υπάρξει ένα happy end σε μια δύσκολη κατάσταση όπως είναι η σημερινή.

Οι Rusty Bonez φαίνονται μια συνειδητοποιημένη μπάντα όχι μόνο στο στιχουργικό αντικείμενο αλλά και στο ερώτημα για την διάρκεια του ντεμπούτου τους. «Είναι συνειδητοποιημένο αποτέλεσμα η σχετικά μικρή διάρκεια του album. Αυτή ήταν η νοοτροπία μας αλλά αν κάποιο κομμάτι έβγαινε πιο μεγάλο τότε δε θα κόβαμε τίποτα φυσικά» μας εξηγεί ο μπασίστας της μπάντας Jojos.

Τελικά προς τα που κατευθύνονται μουσικά οι Rusty Bonez; «Τα χαρακτηριστικά μας είναι και η blues μουσική και η southern αλλά γυρίζουμε και στα 90's. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ο αυθορμητισμός, δηλαδή το αποτέλεσμα μας βγήκε έτσι γιατί αυτές οι επιρροές μας βγήκαν έτσι αυθόρμητα. Περνάμε όμορφα, γουστάρουμε ο ένας τον άλλο και ταίριαξαν τα χνώτα μας παρότι γνωριζόμαστε από παλιά» συμφώνησαν τα μέλη της μπάντας που παραδέχθηκαν πως έχουν βλέψεις για live και εκτός Αθηνών, όπως στη Θεσσαλονίκη και στην επαρχία.


Rusty Bonez - Press Release (01) Rusty Bonez - Press Release (02) Rusty Bonez - Press Release (03) Rusty Bonez - Press Release (04) Rusty Bonez - Press Release (05) Rusty Bonez - Press Release (06) Rusty Bonez - Press Release (07)


του Γιώργου Γράντη