Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

RUSTY BONEZ - Κυκλοφορία νέου single και video clip


Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017rusty bonez


Οι Αθηναίοι heavy rockers Rusty Bonez έδωσαν στη δημοσιότητα νέο τραγούδι, από το αναμενόμενο ντεμπούτο τους, με τίτλο Wrath, που είναι προγραμματισμένο για ανεξάρτητη κυκλοφορία στις 3 Νοεμβρίου 2017.

Το τραγούδι είναι το Broken Mold και μπορείτε να το ακούσετε και να δείτε το lyric video που το συνοδεύει παρακάτω:
Το ίδιο το συγκρότημα λέει για το Broken Mold: «Το τραγούδι μιλάει για τον άνθρωπο και για το πως αυτός ο ίδιος έχει τη δύναμη στα χέρια του, και όχι ο οποιοσδήποτε "θεός" στον οποίον η κοινωνία τον αναγκάζει να υποταχθεί από τα γεννοφάσκια του.»

Το video είναι μία δημιουργία του συνήθους υπόπτου Bewild Brother που έχει επίσης συνεργαστεί με τους Planet of Zeus, 1000mods και Black Hat Bones, μεταξύ άλλων.

Της παραγωγής, ηχογράφησης, μίξης και mastering του Wrath έχει επιμεληθεί ο Fotis Benardo, γνωστός από τις συνεργασίες του με Rotting Christ, Septicflesh κ.α., στα Devasoundz Studios.

Η ζωντανή παρουσίαση του album, είναι προγραμματισμένη για τη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα), συνοδεία των εγχώριων σχημάτων Sober on Tuxedos και Sun, Rain in Life ως special guests. Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Rusty Bonez Online


Δελτίο Τύπου