Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

KALAMATA (DE), MODU, 14/05/2017


Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

 

KalamataDARKNET PROMOTION AGENCY AND MODU PRESENT
KALAMATA (DE) live in Athens
Special guests: REBEL DOGS (GR) + MR.BOOZE (GR)
Στο MODU (Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, Αθήνα)
Κυριακή 14 Μαΐου 2017
Πόρτες: 20:30
Event page

 

 

Αλλαγή ημερομηνίας για τη συναυλία των Kalamata στην Αθήνα.


Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Γερμανών Kalamata στην Αθήνα, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή Darknet Promotion Agency. Για την ακρίβεια, η συναυλία μεταφέρεται από την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Κυριακή 14 Μαϊου. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

«Λόγω της απεργίας των μέσων σταθερής τροχιάς (ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ) είμαστε στη δυσάρεστη θέση λάβουμε τη δύσκολη απόφαση αλλαγής ημερομηνίας για τη συναυλία των Γερμανών Kalamata στην Αθήνα.

Η νέα ημερομηνία (έχοντας πλέον διαπιστωθεί πως κάθε άλλη πλησιέστερη στην αρχική ήταν αδύνατη) είναι η Κυριακή 14 Μαϊου, ενώ όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του event (χώρος διεξαγωγής, ωράριο, τιμές εισιτηρίων, σημεία προπώλησης, support μπάντες) παραμένουν ως έχουν.

Κάτοχοι εισιτηρίων προπώλησης μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στη νέα ημερομηνία ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να τα επιστρέψουν στο σημείο προπώλησης και να λάβουν επιστροφή του σχετικού αντιτίμου.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τη νέα ημερομηνία θα ξεκινήσει σύντομα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη μέχρι στιγμής στήριξη.»ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Περιορισμένη προπώληση: 6€
Υπόλοιπη προπώληση: 8€
Στο ταμείο: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt
Seven Spots
Καταστήματα Public (www.public.gr)
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Ηλεκτρονική προπώληση:  https://www.viva.gr/tickets/music/modu/kalamata-rebeldogs-mr-boozeΤο instrumental rock trio των Kalamata προσμειγνύει στον ήχο του ψυχεδελικές stoner rock επιρροές, συνδυασμένες με space rock στοιχεία, βγαλμένα από τα 70's. Παραμορφωμένες μπασογραμμές και πολύχρωμα κιθαριστικά μοτίβο χτίζονται πάνω σε ένα συμπαγές rhythm section, υψώνοντας το επιβλητικό ηχητικό οικοδόμημα αυτού του ελπιδοφόρου rock trio από το Hildesheim της Γερμανίας. Η μουσική των Kalamata θα είναι ο οδηγός σου μές τη νύχτα, με τον ίδιο τρόπο που δρα επάνω σου το LSD όταν είσαι καβάλα σε μία άγρια αγελάδα. Η μουσική των Kalamata είναι ένα ταξίδι στα αστέρια.

Την Κυριακή 14 Μαΐου, οι Kalamata εμφανίζονται ζωντανά στο MODU της Αθήνας, προκειμένου να παρουσιάσουν το υλικό τους μπροστά στο αγαπημένο τους ελληνικό κοινό και να προκαλέσουν σεισμικές ηχητικές δονήσεις μεγάλης εμβέλειας.

Τη συναυλία θα ανοίξουν δύο εγχώρια ανερχόμενα σχήματα του heavy rock ήχου, οι Αθηναίοι Rebel Dogs και οι Mr. Booze από την Καλαμάτα.


LINKS:
Kalamata: www.facebook.com/pg/Kalamataband
Rebel Dogs: www.facebook.com/rebeldogsband
Mr.Booze: www.facebook.com/MrBoozeBand
Darknet Promotion Agency: www.facebook.com/darknetpromotion
MODU: www.modu.gr | www.facebook.com/moduvenue

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: www.modu.gr


Δελτίο Τύπου