Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Οι Φιλανδοί  TURISAS για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

 

 turisas
Odins battlefield presents for the first time in Greece

TURISAS
Friday 4th of May Athens Kyttaro Club
Saturday 5th of May Thessaloniki Principal Club


Για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό θα έχει την τύχη να απολαύσει το Battle Metal των Φινλανδών Turisas σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το κουιντέτο από τη Hämeenlina έρχεται να πιστοποιήσει τη φήμη που το ακολουθεί ως ένα από τα καλύτερα επί σκηνής συγκροτήματα, όχι μόνο στο χώρο του epic/folk/symphonic metal αλλά και του γενικότερου μεταλλικού ήχου.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Venues:

Κύτταρο Live (Ηπείρου 48, Αθήνα)
Principal Club Theater (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη)


Προπώληση Αθήνας:

OnLine: www.123 tickets.gr
Δισκοπωλεία No Remorse, Metal Era, Reload

Προπώληση Θεσσαλονίκης:
OnLine: www.123tickets.gr
Musicland, Alone Metal Store, Dizzy Dolls, Café Bar Διώροφον


Τιμές:

Early Bird: €25
Προπώληση: €28 | Ταμείο: €30


ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
FAIRPLAY
210.62 31 077 (Δε – Πα, 10πμ – 4μμ)
info@fairplay.gr (24/7)
www.123tickets.grΜπορεί να μην δισκογραφούν συχνά, αλλά οι τέσσερις μέχρι στιγμής δίσκοι τους έχουν προσφέρει στιγμές επικού μεγαλείου στους οπαδούς τους. Από το ντεμπούτο “Battle Metal” του 2004 στο, κατά τεκμήριο, κορυφαίο τους δημιούργημα “The Varangian Way” του 2007, και από το “Stand Up and Fight” του 2011 στο τελευταίο τους “Turisas 2013” (στο οποίο, μάλιστα, υπάρχει και το κομμάτι “Greek Fire” το οποίο και αδημονούμε να ακούσουμε ζωντανά), το συγκρότημα εξέλιξε τον ήχο του και εδραιώθηκε ως μία από τις πλέον τίμιες και ενεργητικές μπάντες εκεί έξω. Το όραμα του βασικού διδύμου του συγκροτήματος Warlord Nÿgard (φωνητικά/πλήκτρα) και του κιθαρίστα Jussi Wickström, ξεκινάει από το πρώιμο στάδιο των Turisas ως Köyliö και συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια κοινής πορείας.

Μία από τις μπάντες που μαζί με τους συμπατριώτες τους Ensiferum και Korpiklaani θεωρούνται η αγία τριάδα του Folk ήχου, με τη διαφορά ότι οι Turisas δεν έχουν επισκεφθεί, ακόμα, την Ελλάδα, γεγονός που γεμίζει με ακόμα περισσότερες προσδοκίες την επερχόμενη εμφάνισή τους.

Ετοιμαστείτε για μία γερή δόση επικού ήχου με την παγωμένη Φινλανδική ατμόσφαιρα! Η μάχη θα είναι σφοδρή αλλά νικητές θα βγούν μόνο όσοι δώσουν το παρών! Λάβετε θέσεις και περιμένετε το σάλπισμα! Έρχεται πόλεμος επί σκηνής!

Links:
www.turisas.com
www.facebook.com/turisas


Δελτίο Τύπου