Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Οι Field Trip To The Moon παρουσιάζουν το video για το "You"


Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017field trip

Οι Field Trip To The Moon παρουσίασαν το μουσικό video για το τραγούδι You. Το video έχει σκηνοθετηθεί από τον βραβευμένο από το MTV, Steve Barron, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης πίσω από γνωστά μουσικά videos, όπως αυτό των A-ha για το Take on Me και το Billie Jean του Michael Jackson. Επιπροσθέτως, έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες Teenage Mutan Ninja Turtles (1990) και Coneheads (1093).


Οι Field Trip To The Moon είναι ένα project της ηθοποιού/τραγουδοποιού Angela Christofilou, η οποία διαμένει στο Λονδίνο. Στο εν λόγω video, κυριαρχεί το concept του πανικού και του άγχους, το οποίο σχετίζεται με την ιστορία μιας προσωπικής σχέσης της Christofilou.

«Το τραγούδι You προέκυψε από μια σχέση που είχα, η οποία ήταν γεμάτη άγχος και κρίσεις πανικού. Αντικατοπτρίζει την κατάσταση κατά την οποία προσπαθείς να ξεφύγεις από κάποιον, από μια εσωτερική διαμάχη», εξηγεί η Angela.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, καθώς συμπεριλαμβανόταν στο πρώτο album της μπάντας, Something Owed. Στο project συμμετέχουν οι κιθαρίστες Daniel G Jones και Dan Cross (lead κιθαρίστας της alternative rock μπάντας The Perfect Disaster), ενώ έχει περιοδεύσει με τους The Pixies, τους Jesus and Mary Chain και τους Spacemen 3.
 
Η πρεμιέρα του video για το You πραγματοποιήθηκε από το Magnum Magazine.


Field Trip to the Moon Online


Δελτίο Τύπου