Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

NUCLEAR BLAST - Ανακοινώνει το 'Blast Bash - 30 years Nuclear Blast' στο Summer Breeze


Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

 


summer breeze nuclear blast


Η ανεξάρτητη metal δισκογραφική εταιρία Nuclear Blast Records, θα γιορτάσει την 30η επέτειο της δημιουργίας της στο Summer Breeze Open Air (Dinkelsbühl, Germany)! Το ξεχωριστό event δεν θα λάβει χώρα την πρώτη μέρα του festival όπως συνηθίζεται. Αντ' αυτού θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου. Όλα τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο festival και έχουν υπογράψει με τη Nuclear Blast θα εμφανιστούν στην κεντρική σκηνή εκείνη την μέρα, ώστε οι fans να πάρουν μια γεύση από μερικά συγκροτήματα που απαρτίζουν την ποικιλομορφία της εταιρίας.

Στις 18 Αυγούστου στην κεντρική σκηνή θα εμφανιστούν οι εξής: Amorphis, Aversions Crown, Battle Beast, Betontod, Cellar Darling, Eluveitie, Epica, Hatebreed, Kreator, Memoriam, Sonata Arctica, Wintersun και Children Of Bodom. Η σειρά της εμφάνισης τους θα ανακοινωθεί λίγες εβδομάδες πριν από το festival.

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Markus Staiger το 1987, και έχει γίνει μια από τις σημαντικότερες ανεξάρτητες metal δισκογραφικές εταιρίες παγκοσμίως. Όλα ξεκίνησαν με την κυκλοφορία δυο hardcore/punk samplers και το debut των Impulse Manslaughter, και τώρα η Nuclear Blast περιλαμβάνει μερικές top-selling μπάντες όπως οι  Slayer, Sabaton, Nightwish, Machine Head, Dimmu Borgir, Blind Guardian, Edguy, και πολλές άλλες. Όμως η εταιρία αναλαμβάνει και νέα συγκροτήματα, γεγονός που αποδεικνύεται από τις πρόσφατες συμφωνίες της εταιρίας με τους The Charm The Fury, Spoil Engine, και Double Crush Syndrome, που θα εμφανιστούν στο Summer Breeze.

Μπορείτε να δείτε τα εξής συγκροτήματα της Nuclear Blast / Arising Empire / SharpTone Records στο Summer Breeze:
Kreator, Hatebreed, Children Of Bodom, Eluveitie, Wintersun, Amorphis, Epica, Betontod, Overkill, Sonata Arctica, Decapitated, Possessed, Suffocation, Belphegor, Battle Beast, While She Sleeps, Memoriam, Cellar Darling, Fallujah, Aversions Crown, Double Crush Syndrome, Imminence, The Charm The Fury, Spoil Engine.της Αμαλίας Αδαλόγλου