Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

NICK OLIVERI - N.O. Hits at All Vol.3


Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

 

nick oliveri N.O. Hits At AllNICK OLIVERI
N.O. Hits at All Vol.3
Stoner/Punk
Heavy Psych Sounds Records
USA

Tracklist:

1. R’n’R Outlaw (2:52)
2. Luv is Fiction (2:50)
3. Medication (3:19)
4. Kyuss Dies (3:42)
5. Country As Fuck (2:13)
6. The Mob Rules (2:58)O Nick Oliveri είναι ένας Αμερικανός μουσικός που κατάγεται από το Palm Desert της California. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις συμμετοχές του σαν μπασίστας στους Kyuss, Queens of the Stone Age και Dwarves. Το Δεκέμβριο του 2017 θα κάνει το ντεμπούτο του με την νέα του μπάντα, Bloodclot. Ωστόσο ο Nick Oliveri, είναι επίσης κιθαρίστας και τραγουδιστής, καθώς έχει κυκλοφορήσει και δικές του solo δουλειές. To 2016 και 2017 κυκλοφόρησε δυο δίσκους με αγαπημένα του τραγούδια τα οποία επανεκτέλεσε ο ίδιος. Τον Οκτώβρη του 2017 μέσω της Heavy Psych Records θα κυκλοφορήσει ο επόμενος παρόμοιος δίσκος με τίτλο NICK OLIVERI-N.O. Hits at All Vol.3.

Ο δίσκος αποτελείται από έξι τραγούδια, τα οποία είναι επανεκτελέσεις του Nick. Όλα είναι μικρά σε διάρκεια, καθώς το μεγαλύτερο διαρκεί τρία λεπτά και σαράντα δύο δευτερόλεπτα. Μπορεί να υστερούν σε διάρκεια όμως δεν υστερούν καθόλου σε ένταση και ζωντάνια. Αν εξαιρέσεις το Medication, που έχει clean κιθάρα για σχετικά μεγάλο διάστημα, όλα τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου είναι εκρηκτικά και δυνατά! Το μπάσο ξεχωρίζει και κυριαρχεί σε όλα τα κομμάτια (λογικό καθώς από αυτό το όργανο έχει γίνει διάσημος) κάτι που τα κάνει να ακούγονται «γεμάτα», είτε με distorted ήχο, είτε με καθαρό.

Ο δίσκος NICK OLIVERI-N.O. Hits at All Vol.3 είναι σύντομος αλλά τόσο εκρηκτικός και δυναμικός, που σε κάνει να τον ακούσεις αρκετές φορές, ξανά και ξανά!


του Πέτρου Σοφιανίδη