Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

NAZARETH, Principal Club, 16/06/2017


Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017


nazareth
N A Z A R E T H
Παρασκευή 16 Ιουνίου - Principal Club
Opening Act: The Skelters
Tickets from 18€ at Ticket House, Stereodisc, Rover & Public

 


Οι θρύλοι της hard rock, οι Σκωτσέζοι Nazareth, ένα συγκρότημα που εδώ και πέντε δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής, αυτό το καλοκαίρι θα «ηλεκτρίσουν» την Ελλάδα.

Ο Pete Agnew, ο Jimmy Murrison, ο Lee Agnew και ο Carl Sentance θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τα τραγούδια που δεν λείπουν από καμία rock συλλογή, τα τραγούδια που ενέπνευσαν καλλιτέχνες όπως οι Guns N’ Roses (με τον Axl Rose να περίλαβει την διασκευή του Hair of the Dog στο άλμπουμ Spaghetti Incident), Judas Priest, Motorhead κ.α.

Razamanaz, Dream On, Hair of the Dog και κυρίως το Love Hurts – μια από τις πιο γνωστές μπαλάντες στην ιστορία της rock μουσικής, με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις στις Η.Π.Α έβαλαν τους Νazareth στο χάρτη των κλασικών rock συγκροτημάτων.

Έχουν ηχογραφήσει 23 studio album, 7 live album και 5 compilations. Είναι ενεργοί όλα τα χρόνια της καριέρας τους, με χιλιάδες συναυλίες κρατώντας πάντα ψηλά τον επαγγελματισμό τους. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Pete Agnew, ενός από τους ιδρυτές του συγκροτήματος, στο ερώτημα αν δεν έχει παίξει σε κάποια πόλη: “If it’s got electricity we 've played it”!

Στις 16 Ιουνίου οι rock μνήμες ζωντανεύουν στο Principal Club Theater με τους Nazareth να ροκάρουν όπως μόνο οι Rock Legends γνωρίζουν!


Δελτίο Τύπου