Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

LIONIZE - Οι Αμερικανοί rock’n’roll ήρωες επιστρέφουν με το 'Nuclear Soul'


Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

 

lionize

Οι Αμερικανοί rockers Lionize, γνωστοί στην Ελλάδα από το πέρασμά τους από τη χώρα μας το 2016, όπου μεταξύ άλλων εμφανίστηκαν στο πλευρό των Planet of Zeus, στη μεγάλη αθηναϊκή τους συναυλία, όπως και στο ξακουστό Los Almiros Festival, έχουν μόλις κυκλοφορήσει την έκτη σε σειρά πλήρη δισκογραφική τους κυκλοφορία, με τίτλο Nuclear Soul και βρίσκονται ήδη στο δρόμο για την προώθησή της, πραγματοποιώντας εκτενές tour σε Αμερική και Ευρώπη.

Μπορείτε να ακούσετε όλο το album παρακάτω, από το κανάλι του Stoned Meadow of Doom, που κάθε τόσο κοινοποιεί ποιοτικές κυκλοφορίες από τον heavy rock χώρο:Μπορείτε να παραγγείλετε το Nuclear Soul σε φυσική (LP / CD) ή ψηφιακή μορφή στους παρακάτω συνδέσμους:
http://smarturl.it/Lionize-NuclearSoul και http://lionizeukstore.bigcartel.com

Έχοντας υπογράψει στην The End Records (Alien Ant Farm, Apoptygma Berzerk, BUSH, The Cranberries, Him, Jethro Tull, Terrorizer κ.α.), με βάση τη Νέα Υόρκη, οι Lionize πραγματοποιούν μία φρέσκια προσέγγιση στον ήχο τους στο Nuclear Soul. Ηχογραφημένη στα Magpie Cage Studio και The Lion's Den, η έκτη κυκλοφορία των Αμερικανών αποτελεί μία παραγωγή της μπάντας σε συνεργασία με τον J.Robbins και τον Jean Paul Gaster, drummer των φημισμένων Clutch. Στο κομμάτι της σύνθεσης, το σχήμα καταφέρνει σε αυτό το νέο του πόνημα να πετύχει μία πλήρη αναθεώρηση του τι σημαίνει να είσαι μια κλασική rock'n'roll μπάντα. Θεματικά δεν διστάζουν να θίξουν την παρούσα πολιτική κατάσταση (και ειδικότερα της χώρας τους), γεγονός που δίνει έναν επίκαιρο και καυστικό χαρακτήρα στο όλο εγχείρημα.

Το tracklist της κυκλοφορίας είναι το εξής:

lionize nuclear soul01. Darkest Timeline
02. Face of Mars
03. Fire in Athena
04. Power Grid Blues
05. Ain’t it a Shame
06. Election Year
07. March of the Clones
08. Let You Down
09. The Scientist of Sunshine
10. Nuclear Soul
11. Blindness to Danger


Άξια αναφοράς είναι η παρουσία στο δίσκο, του τραγουδιού Fire in Athens το οποίο μιλάει για την περίοδο δύο εβδομάδων που η μπάντα πέρασε στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά, και το πόσο αυτό σαν εμπειρία τους έβαλε στη διαδικασία να σκεφτούν την παρούσα πολιτική κατάσταση της χώρας τους και το πως αυτή επηρεάζει τον υπόλοιπο κόσμο. Ακούστε το παρακάτω:Τέλος δείτε το μουσικό video για το τραγούδι Power Grid Blues που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο καιρό:Lionize Online


Δελτίο Τύπου