Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

KISS KLASSIFIED 'War Stories from a Kiss Army General'


Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

 

Kiss book
KISS KLASSIFIED - 'War Stories from a Kiss Army General'
Κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου


Το βιβλίο περιλαμβάνει πάνω από 700 άγνωστες φωτογραφίες καθώς και πληθώρα αδημοσίευτων συνεντεύξεων των Αμερικανών rock icons Kiss. Η ιστορία έχει ως κέντρο τον Mr Johan Kihlberg, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος του Kiss Army στη Σουηδία για δέκα χρόνια. Βρέθηκε στο στούντιο με τον Gene Simmons και τον Paul Stanley, μέθυσε μαζί με τον Eric Carr, έδωσε συναυλίες με τον Vinnie Vincent και αποτέλεσε tour manager του Bruce Kulick, καθώς και μάλωσε τον Ace Frehley. Ο Johan Kihilberg τα έκανε όλα. Και έζησε για να διηγηθεί αυτές τις ιστορίες. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα όταν άρχισε να ''παρακολουθεί'' τα μέλη του συγκροτήματος κάθε φορά που βρίσκονταν στην Στοκχόλμη. Μαζί με τον φωτογράφο Mats Vassfjord συνέχισαν να ακολουθούν τους Kiss και να καταγράφουν κάθε στιγμή τους καθώς περιόδευαν σε όλο τον πλανήτη. Αυτή είναι η δική του ασύγκριτη ιστορία των Kiss όπως ειπώθηκε στον διακεκριμένο δημοσιογράφο του Sweden Rock Magazine Carl Linnaeus.
 
«Johan Kihlberg is great. I’m a fan of creative people and anytime someone does something from the heart it’s real. It’s the biggest honor that somebody would even say hello to you, much less devote a lot of time to do something like this book.» Gene Simmons - KISS  

O managing editor είναι ο Carl Linnaeus, ο οποίος είναι γνωστός για την βιογραφία Den Osminkade Sanningen. Το τελευταίο βιβλίο του Jag Sålde Min Själ Till Hårdrocken, αποτελείται από τις πιο αξιοσημείωτες συνεντεύξεις που έκανε για το Sweden Rock Magazine, όπου είναι ένας από τους πιο ενεργούς συγγραφείς των τελευταίων δέκα χρόνων.

PRE-ORDER
Outisde Eu: http://bit.ly/2yb0B7l
Inside EU: http://bit.ly/2jEXm62
From Sweden: http://bit.ly/2vsi90X


της Αμαλίας Αδαλόγλου