Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Jack White - Connected by Love, το νέο single από το αναμενόμενο solo album


Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018jack white


O Jack White κυκλοφόρησε το Connected by Love, το πρώτο single από το ανυπόμονα αναμενόμενο τρίτο του solo album, Boarding House Rearch (Third Man / XL Recordings).
 
Το τραγούδι χαρακτηρίζoυν τα φωνητικά του White, το synthesizer και η ακουστική κιθάρα, υποστηριζόμενη από μια ομάδα μουσικών που περιλαμβάνει τον drummer Louis Cato (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), τον μπασίστα Charlotte Kemp Muhl (The Ghost of a Saber Tooth Tiger), τον DJ Harrison στα synths, τον Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield) στα keys, ton back vocalist Bobby Allende (David Byrne) και τους Ann & Regina McCrary από το αγαπημένο gospel τρίο του Νάσβιλ, The McCrary Sisters.
 
Με το Connected By Love ο White προλογίζει το album Boarding House Reach, μια δουλειά σε δική του παραγωγή με ηχογραφήσεις στο Νάσβιλ, στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες.
 
Αν και ο 42χρονος Αμερικανός παραμένει πάντα πολυπράγμων και όλο και με κάτι καταπιάνεται, το Boarding House Reach θα είναι το 3ο του solo studio album, ερχόμενο 4 χρόνια μετά το Lazaretto του 2014, που κατάκτησε το Νο1 στις Η.Π.Α. και το Νο4 της Βρετανίας.

Σχετικά με το νέο του single, ο Jack White δήλωσε στο Rolling Stones: «Κοίταζα έξω από το παράθυρο κι άρχισα να μουρμουρίζω δυνατά κάποιες νότες, μετά από αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο, πρέπει απλά να το αφήσεις να συμβεί»...
Δελτίο Τύπου