Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Introduce Your Band - SERPENT LORD


Σάββατο 13 Μαΐου 2017

 

serpent lordΟι Serpent Lord είναι μια heavy metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκαν τον Ιανουάριο του 2016 από τους Σαββίδη Γιώργο (guitar/vocals), Σωτηρέλη Κωνσταντίνο (bass/back vocals) και Τερζιτάνο Γιώργο (lead guitar/back vocals).

Μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους promo/demo CD, το οποίο περιλαμβάνει τα κομμάτια τους Sacrilegium και Blood Offering, ενώ ολοκλήρωσαν τη σύνθεση του ντεμπούτου album τους και θα ξεκινήσουν την προ-παραγωγή του το καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής έχουν παίξει ένα live στο οποίο άνοιξαν την συναυλία των InnerWish τον Φεβρουάριο του 2017 στο Eightball, ενώ στις 13 Μαΐου ανοίγουν την συναυλία των Omen στην Θεσσαλονίκη.


Ονομασία (Πως προέκυψε, τι σημαίνει)

Το όνομα της μπάντας σχετίζεται με τον ὄφιν τον αρχαίο, το διάβολο, ο οποίος βρισκόταν στον κήπο της Εδέμ και παραπλάνησε την Εύα παρακινώντας την να δοκιμάσει τον απαγορευμένο καρπό του Θεού, τον καρπό της γνώσης του Καλού και του Κακού, λέγοντάς της ότι θα γινόταν και εκείνη Παντοδύναμη. Επίσης, το φίδι είναι μια από τις προσωποποιήσεις που διάλεξε ο άνθρωπος για το κακό. Προέκυψε ύστερα από αναζήτηση και συζήτηση των τριών μελών της μπάντας.


serpent lord logo


ΜΕΛΗ
Γιώργος Σαββίδης - Lead vocals/rhythm guitar
Γιώργος Τερζιτάνος - Lead guitar/back vocals
Κωνσταντίνος Σωτηρέλης - Bass/back vocals
Κώστας Παπαγεωργίου - Drums (session)

ΥΦΟΣ
Heavy Metal

ΣΤΙΧΟΣ
Αγγλικός

ΠΟΛΗ
Θεσσαλονίκη

ALBUMS
Demo 2017

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ
       --

LINKS
Facebook  
Youtube