Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Introduce Your Band - PROGRAMMED TO ROCK


Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

 

Programmed To Rock

Οι Programmed to Rock (PTR) δημιουργήθηκαν το 2010 στην πόλη των Ιωαννίνων. Από το ξεκίνημα τους η αποδοχή από τον κόσμο της πόλης των Ιωαννίνων ήταν μεγάλη, το οποίο δικαιολογεί την σταθερή εβδομαδιαία παρουσία τους για 5 χρόνια σε χώρους της πόλης όπου παρουσίαζαν τις μουσικές παραστάσεις τους.

Η ιδιαιτερότητα στα live των Programmed to Rock είναι ότι συνδυάζουν την θεατρικότητα, το χιούμορ και τη διαδραστικότητα με την ενεργή συμμετοχή του κοινού συνδέοντας τις ιστορίες τους με τις ιδιαίτερες διασκευές τους σε γνωστά ή άγνωστα κομμάτια από την παράδοση μέχρι την pop και το rock. Μετράνε πάρα πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα από το 2010 με αποκορύφωμα το πανελλήνιο Spring PTouR 2017 που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.


Ονομασία (Πως προέκυψε, τι σημαίνει)

Το όνομα είναι ίσως η πιο αστεία ιστορία. Το 2010 όταν η μπάντα είχε συσταθεί με σκοπό τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις που ήταν ήδη κλεισμένες, δεν είχε όνομα. Έτσι, δημοσιεύτηκε μια πρώτη αφίσα που βρέθηκε στο διαδίκτυο που έγραφε “Programmed to Rock” και απλά έμεινε από τότε μέχρι και σήμερα σαν όνομα των PTR.

Programmed To Rock logo

ΜΕΛΗ
Κώστας Μπασδάνης – Μπάσο, φωνή, αφήγηση
Τάσος Μοσυπούλης – τύμπανα, φωνητικά
Δημήτρης 'James' Μπασδάνης – Κιθάρα, φωνητικά

ΥΦΟΣ
Διαδραστικό διασκε((υ)+(δ))αστικό Rock

ΣΤΙΧΟΣ
Ελληνικός – Αγγλικός (και κάτι Σέρβικα που και που)

ΠΟΛΗ
Ιωάννινα – Βόλος – Θεσσαλονίκη

ALBUMS
Hey Menoussis (Official Video Release) [2016]

Η Προσευχή του Μάγκα [Single] [2017]

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ
Ανεξάρτητη Παραγωγή

LINKS
Official Site
Facebook
Youtube