Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Introduce Your Band - MARVEL ZEROES


Τρίτη 16 Μαΐου 2017


marvel zeroes

Οι Marvel Zeroes σχηματίζονται τον Σεπτέμβριο του 2009 στη Θεσσαλονίκη, με ιδρυτικά μέλη τον Χρήστο Κοϊμτζή (synths), Νίκο Ντίτσια (drums) και Δημήτρη Γεωργουλίδη (vocals). Πολύ σύντομα συστήνονται στο μουσικό κοινό της Θεσσαλονίκης, διασκευάζοντας κομμάτια από όλο το φάσμα του αγγλόφωνου εναλλακτικού rock. Το 2012 το πενταμελές group,  μετά από 3 χρόνια συνεχών live εμφανίσεων σε σκηνές και φεστιβάλ εντός και εκτός πόλης, ξεκινούν να δουλεύουν υλικό για το πρώτο τους album.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο Human...right?  το διαθέτουν για συμμετοχή στη συλλογή τραγουδιών ενάντια στο φασισμό με τίτλο «Μια απάντηση», που κυκλοφόρησε το 2013 με την επιμέλεια των Kollektiva και της Ελληνοφρένειας. Με την προσθήκη των Αντρέα Χαραλάνη (2012) στο μπάσο και Βασίλη Καπιτανίδη (2014) στην ηλεκτρική κιθάρα, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την δημιουργία και ολοκλήρωση των 10 τραγουδιών του πρώτου album, η ηχογράφηση του οποίου ολοκληρώθηκε το 2016. Το Circus of Karma, κυκλοφόρησε επίσημα  και παρουσιάστηκε ζωντανά στο κοινό της Θεσσαλονίκης στις 31 Μαρτίου 2017 στον πολυχώρο We.Ονομασία (Πως προέκυψε, τι σημαίνει)

Το όνομα της μπάντας προέκυψε ως λογοπαίγνιο, βασισμένο στην ονομασία της  ομάδας των δημοφιλών, φανταστικών υπερηρώων γνωστής εταιρίας κόμικς! Σε απόλυτη αντίθεση με τον αφανή ηρωισμό που επιδεικνύει καθημερινά ο καθένας μας, στην σκληρή πραγματικότητα που βιώνει και που δεν θα παιχτεί ποτέ στην μεγάλη οθόνη!

marvel zeroes logo

ΜΕΛΗ
Dimitris Georgoulidis - Φωνητικά
Chris Koim - Synths
Νick Zigas - Drums
Andy O Hara - Bass
Vasilis Kapitanidis - Guitar

ΥΦΟΣ
Alternative rock

ΣΤΙΧΟΣ
Αγγλόφωνος

ΠΟΛΗ
Θεσσαλονίκη

ΑLBUMS
Circus of Karma (2017)

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ
           --  

LINKS
Official Site
Facebook
Youtube