Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Introduce Your Band - FORBIDDEN LORE


Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017



forbidden lore


Οι Forbidden Lore δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2015 στην πόλη της Θεσσαλονίκης από μία παρέα φίλων με καταγωγή από τη Λάρισα και την Ξάνθη, τη Γεωργία Μαυραντζά (φωνή), Τιμολέοντα Αδαμόπουλο (κιθάρες) και Αργύρη Τσαγκαλίδη (μπάσο).

Έχοντας κοινό όραμα για τη μουσική τους και το πώς πρέπει να ακούγεται, ξεκινούν τη σύνθεση-παραγωγή των πρώτων τους τραγουδιών και στα μέσα Νοεμβρίου της επόμενης χρονιάς, έρχεται η κυκλοφορία του πρώτου τους ομότιτλου EP-CD. Αν και μικρό σε διάρκεια, το παρθενικό τους δείγμα δουλειάς, καταφέρνει να αποσπάσει ενθαρρυντικές κριτικές από τον εγχώριο τύπο αλλά και απ αυτόν του εξωτερικού.

Αυτό τον καιρό η μπάντα ετοιμάζει το πρώτο full-length δίσκο καθώς και το πρώτο videoclip, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για μελλοντικές live εμφανίσεις.


Ονομασία (Πως προέκυψε, τι σημαίνει)

Αναζητώντας ένα όνομα ή μια φράση που να παραπέμπει σε κάτι "μοναδικό" και "σπάνιο", αλλά ταυτόχρονα να συμβαδίζει και με τη fantasy θεματαλογία της μουσικής, η μπάντα κατέληξε στο "Forbidden Lore". Το όνομα Forbidden Lore ουσιαστικά μεταφράζεται ως η απαγορευμένη γνώση που αναφέρεται σε παραδόσεις και μυστικά που πρέπει να μείνουν “σφραγισμένα” στο παρελθόν.


ΜΕΛΗ
Γεωργία Μαυραντζά - Φωνή
Τιμολέων Αδαμόπουλος - Κιθάρες, programming
Αργύρης Τσαγκαλίδης - Μπάσο
Στέλιος Σιούλας - Τύμπανα

ΣΤΙΧΟΣ
Αγγλικός

ΠΟΛΗ
Θεσσαλονίκη

ALBUMS
Forbidden Lore (EP -2016)

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ
Ανεξάρτητη Παραγωγή
       
LINKS
Facebook
Youtube