Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Introduce Your Band - CAUSTIC REAL


Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017


caustic real

Το συγκρότημα των CAUSTIC REAL δημιουργήθηκε το 2012 στην πόλη της Θεσσαλονίκης αρχικά ως τρίο με full ηλεκτρικό ήχο κι έπαιξαν σε διάφορα συναυλιακά μέρη της πόλης και πέρα από τις δικές τους εμφανίσεις είχαν τη χαρά και την τιμή να ανοίξουν τα live για τα Μωρά Στη Φωτιά στο Block-33 και για τους Ιnvisible Surfers στο Eightball.

Το σχήμα συνεχίζει πλέον ως duo διαφοροποιώντας τον ήχο τους σε πιο ακουστικό  χωρίς να λείπουν και πάλι οι ηλεκτρικές "πινελιές". Με αυτή τη σύνθεση πλέον εμφανίστηκαν ως τη μοναδική support μπάντα στη χειμωνιάτικη unplugged εμφάνιση των θρυλικών Last Drive στο Eightball. Αυτή η εμφάνισή τους δέχτηκε πολύ καλές κριτικές τόσο από το κοινό, όσο και από διάφορα e-zines.

Ακολούθησαν και άλλες ζωντανές εμφανίσεις μεταξύ των οποίων και αυτές στο Passenger και στο Υπόγειο. Αυτό το διάστημα η μπάντα προβάρει συνεχώς και ετοιμάζει το πρώτο επίσημο demo της και επίσης προγραμματίζει νέες συναυλιακές εμφανίσεις.


Ονομασία ΙΠως προέκυψε τι σημαίνει)

Οι CAUSTIC REAL εμπνεύστηκαν το όνομά τους από τη σφοδρή επιθυμία τους να είναι... καυστικά αληθινοί επί σκηνής τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά και να αφήνουν το κοινό με τις καλύτερες των εντυπώσεων

caustic real logo

ΜΕΛΗ
Λέκκας Αστέριος - Ηλεκτροακουστική κιθάρα, φωνητικά
Καρκάλης Κώστας (ex- Γκούλαγκ & Ziggy Was) - Τύμπανα

ΣΤΙΧΟΣ
Αγγλικός

ΥΦΟΣ
Αγνό ηλεκτροακουστικό Rock n Roll με αρκετές garage και post-punk αναφορές

ΠΟΛΗ
Θεσσαλονίκη

ALBUMS
Δεν υπάρχει επίσημη κυκλοφορία προς το παρόν

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ
Δεν υπάρχει προς το παρόν αν και θα ενδιέφερε το γκρουπ να υπάρξουν επαφές, κάτι προς το οποίο κάνει κινήσεις

LINKS
Facebook