Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

In A Testube - Όλες οι λεπτομέρειες του album 'Immigration Anthems'


Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

 

In a testubeΤον πρώτο τους δίσκο κυκλοφορεί η τρομερή τετράδα από τη Θεσσαλονίκη In A Testube μέσω της New Dream Records την 1η Μαΐου 2017. Tο ντεμπούτο των In A Testube, συμπεριλαμβάνει 13 συνθέσεις και έχει τίτλο 'Immigration Anthems'. Σε αυτά τα κομμάτια  το συγκρότημα πλησιάζει με κάθε ευαισθησία και σεβασμό κάθε είδους "μετανάστευση" στις ζωές του κόσμου γύρω τους, αλλά και των ιδίων των ζωών τους!

Με ξεκάθαρες επιρροές  διαφορετικών στυλ, πλησιάζει το ηχοτοπίο των Korn, Nine Inch Nails, System of a Down, A Perfect Circle, Alice in Chains και  Gojira με την περιστασιακή ενσωμάτωση  πειραματικών πινελιών που συγχωνεύονται οι αμερικάνικες εναλλακτικές μορφές με μια πιο μελωδική προσέγγιση ευρωπαίων καλλιτεχνών.

Οι In A Testube  έχουν κάνει  ζωντανές εμφανίσεις σε πλήθος φεστιβάλ και πόλεις σε όλη την Ελλάδα, και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με σημαντικούς καλλιτέχνες της τοπικής σκηνής, όπως Rotting Christ, Jane Doe και Need.

Η εγγραφή, η μίξη και η παραγωγή του άλμπουμ έγιναν από τον Dennis Konstantinides (Headroom Recordings). Το mastering από τον Steve Kitch (AudioMaster, UK) και το εξώφυλλο από τον PeeAy

In a testube

Tracklist :
01. Believe
02. In The End
03. C.I.C.O.
04. Hey Lilly
05. Cloc
06. Limitless
07. Together as Two
08. Lucky Thirteen
09. Many Things
10. Flying Away
11. Digital Eyes
12. Slipping Away
13. Mythu

In A Testube Online


Δελτίο Τύπου