Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Γνωρίστε τους Πατρινούς psychedelic post rockers Damirah


Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017damirah

Στο σταθερό μοτίβο που θέλει την ελληνική σκηνή να βρίθει ποιοτικής παραγωγής νέων σχημάτων και κυκλοφοριών, το νεοσύστατο και ανερχόμενο psychedelic post rock κουαρτέτο των Damirah, από την Πάτρα, έδωσε μόλις στη δημοσιότητα το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο As a Child, I Always Dreamed of Fire και πραγματικά μας εντυπωσίασε.

Ακούστε το και δείτε το video που το συνοδεύει:
Το εν λόγω κομμάτι θα βρίσκεται στην επερχόμενη full length κυκλοφορία της μπάντας, με τίτλο Lights and Guns and Fire, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2017. Το tracklist της θα είναι το ακόλουθο:

Damirah - Lights and guns and fire
1. Dotted Bright Lights
2. Shootout
3. As a Child, I Always Dreamed of Fire
4. Papilles
5. Burn People Up
6. New Scenery, New NoiseΟι στίχοι προέρχονται από την ποιητική συλλογή «Αντάρτικο²», του Δημήτρη Γκιούλου και του Κωνσταντίνου Παπαπρίλη Πανάτσα και η απαγγελία έγινε από τη Στέλλα Μαγγανά.

Η μίξη και παραγωγή του επερχόμενου Lights and Guns and Fire πραγματοποιήθηκε από τον Σάκη Μπάστα στο Noisebox Studio και το mastering από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στα Sweetspot Productions.

Υπεύθυνη για το artwork είναι η Πετρούλα Κρίγκου και για το layout design ο Δημήτρης Κατσένος.

Τα αποσπάσματα του video είναι από την ταινία μικρού μήκους “Entr’Acte”, σκηνοθετημένη από τον René Clair. Το βίντεο επιμελήθηκε η Francesca Santarossa.


Damirah Online


Δελτίο Τύπου