Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

GET YOUR GUN - Doubt Is My Rope Back To You


Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

 

get your gun GET YOUR GUN
Doubt Is My Rope Back To You
Rock
Εmptytape Records
Denmark

Tracklist
1. Love Like Feathers (4:53)
2. Stray (6:07)
3. Haywire (7:06)
4. Joy Of Recognition
5. You're Nothing (6:27)
6. Open Arms (6:33)
7. Enough For Everyone (10:20)


Το rock συγκρότημα από τη Δανία Get Υour Gun, το οποίο δημιουργήθηκε το 2008, επιστρέφει φέτος δισκογραφικά με τον δεύτερο δίσκο του, Doubt Is My Rope Back To You.

Ένας δίσκος με σκοτεινές μελωδίες που σε συνεπαίρνουν. Ειδικά με το που «μπαίνει» ο τραγουδιστής σε κάθε τραγούδι ανατριχιάζω, εκπληκτική ερμηνεία. Κλείνεις τα μάτια και η ακρόαση γίνεται ακόμα καλύτερη και οι Get Your Gun σε παρασύρουν σε ένα κόσμο σκοτεινό γεμάτο συναισθήματα, τα δικά σου συναισθήματα που στα βγάζουν στην επιφάνεια. Θυμίζουν Madrugada και τις δουλειές του Sivert Høyem αλλά ακούγοντας το δίσκο ξανά και ξανά, ξεχνάς ομοιότητες και συγκρίσεις και απλά αφήνεσαι στο μοναδικό ταξίδι που σου προσφέρουν οι Get Your Gun.

Συμπερασματικά πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Όλα κυλούν υπέροχα (από την ενορχήστρωση, τη μουσική μέχρι τα φωνητικά) και ο ακροατής απλά ζει μια μοναδική ακουστική εμπειρία. Εφτά πραγματικά μουσικά διαμάντια σε ένα δίσκο. Ακόμα καλύτεροι σε αυτό το δίσκο οι Get your Gun σε σχέση με το ντεμπούτο τους. Ένας δίσκος τον οποίο προτείνω ανεξαρτήτως μουσικής προτίμησης σε όποιους θέλουν να ακούσουν κάτι το εξαιρετικό.
Μιχάλης Μητσόπουλος