Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία BATTLEME


Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

 

Battleme thesniki

 

Το FeelA RockA - Τhe Rock webzine σε συνεργασία με την Made of Stone Productions προσφέρει σε δύο αναγνώστες από μία μονή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν τη συναυλία Battleme στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, στο Eightball Live Stage. (Πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ)


Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Κάντε Like και ΔΗΜΟΣΙΟ Share της καρφιτσωμένης δημοσίευσης. 2. Σχολιάστε γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και 3. Κάντε Like στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook. Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στις 12:00

Οι νικητές θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook.Καλή επιτυχία!
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:- Δύο αναγνώστες κερδίζουν από μία μονή πρόσκληση.


- Οι προσκλήσεις θα βρίσκονται στο ταμείο του Vilka Live Stage και θα παραληφθούν από τους νικητές την ημέρα και ώρα της συναυλίας.

- Ένα αποδεικτικό στοιχείο για επιβεβαίωση του ονόματός σας, είναι χρήσιμο να έχετε σε περίπτωση που σας ζητηθεί.- Λέτε ότι κερδίσατε μέσω διαγωνισμού του FeelA RockA.