Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

BLACK HAT BONES - Νέο video και καλοκαιρινές εμφανίσεις


Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

 

black hat bones

Το αθηναϊκό high energy rock’n’roll σχήμα των Black Hat Bones έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη official video, για το τραγούδι Thunderborn από το –δεύτερο σε σειρά- full length album, με τίτλο Born in a Thunder που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017.

Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:Το video σκηνοθετήθηκε από τον Bewild Brother, ο οποίος έκανε και το animation, ενώ κινηματογραφήθηκε από τους Γεράσιμο Κολαΐτη (Unkle Jerry), Χρήστο Ξυλά και Δανάη Δαρδάνου κατά τη ζωντανή εμφνάνισή του συγκροτήματος τον περασμένο Μάϊο στο six d.o.g.s της Αθήνας, για τη παρουσίαση του Born in a Thunder.

Θυμίζουμε για άλλη μία φορά πως ο Mikko Chris Vlachos (κιθαρίστας του σχήματος) είναι μαζί με τον Dennis Marakakis (ντράμερ του σχήματος), οι άνθρωποι πίσω από την παραγωγή του εν λόγω album. Του mastering επιμελήθηκε ο Bill Lagos.

Οι Black Hat Bones είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία σειρά καλοκαιρινών ζωντανών εμφανίσεων σε festivals σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος, για την προώθηση του Born in a Thunder. Δείτε τις ημερομηνίες παρακάτω και ακολουθήστε τους συνδέσμους για ακόμη περισσότερες πληροφορίες:

14.07.17 - Ejekt Festival / Αθήνα - Πληροφορίες: https://goo.gl/ETCYwY
29.07.17 - Music Highway Fest / Ταϋγετος - Πληροφορίες: https://goo.gl/Xtcch3
04.08.17 - Snak Fest / Ικαρία - Πληροφορίες: https://goo.gl/vSXPwe
25.08.17 - 2nd Let it Beer Summer Fest / Χαλκίδα - Πληροφορίες: https://goo.gl/X56cKi
09.09.17 - Let's Rock Fest / Οινόφυτα - Πληροφορίες: https://goo.gl/u4JscZ


Black Hat Bones Online


Δελτίο Τύπου