Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

ART OF SIMPLICITY - Η Ikaros Records ανέλαβε τη διανομή του album τους


Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

 


art of simplicity album1

Οι Art Of Simplicity με χαρά ανακοινώνουν ότι πλέον η τελευταία κυκλοφορία τους When Fables Have a Bitter Taste θα διανέμεται στην Ελλάδα από την Ikaros Records. To CD είναι ήδη διαθέσιμο στο online store της εταιρίας vinylmonster.gr και μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσει να διανέμεται και στα υπόλοιπα καταστήματα. Σειρά θα πάρει και το παλιότερο υλικό του συγκροτήματος καθώς και το merchandise.

Το When Fables Have a Bitter Taste κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο και εισέπραξε μόνο θετικές κριτικές από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ αποτελεί την επιστροφή του συγκροτήματος μετά από μία περίοδο σιωπής. Παρουσιάζει ένα μελαγχολικό concept βασισμένο σε παιδικά τραύματα και άπιαστες προσδοκίες, ενώ το συγκρότημα ενσωματώνει περισσότερα gothic και post rock/metal στοιχεία στον ήχο του.

Η Ikaros Records ξεκίνησε 2006. Η εταιρεία στα πρώτα της στάδια είχε αξεσουάρ δίσκων βινυλίου και online shop με μεταχειρισμένους δίσκους μουσικής. Το 2014 ξεκίνησε τις παραγωγές δίσκων βινυλίου με την πρώτη επίσημη δουλειά της, Last Wave των Dirty Fuse, στη συνέχεια ήρθαν οι we.own.the.sky με το Earths Collide σε συνεργασία με την Labyrinth of Thoughts και μέχρι τα μέσα του 2017 μετράει παράγωγες για τους The Telestons, Ziggy Was, Beyond Perception, The Jumpin' Bones και πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν.


Art of Simplicity OnlineΔελτίο Τύπου