Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

Ανακοίνωση συνεργασίας Chrysilia και Lion Music


Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

 

chrysilia

Η Lion Music με περηφάνια ανακοινώνει τη συνεργασία με το folk symphonic metal συγκρότημα Chrysilia από την Αθήνα. Το πρώτο τους album Et In Arcadia Ego θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2017.

Το album ηχογραφήθηκε στο Sound Symmetry Studio και η παραγωγή έγινε από τον Bob Katsionis των Firewind. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό tracklist θα ανακοινωθούν αργότερα και πριν την κυκλοφορία. Ως προπομπό του νέου album οι Chrysilia κυκλοφόρησαν το video του τραγουδιού Desperate Wings. Δείτε το παρακάτω:Οι Chrysilia είναι ένα soundtrack/symphonic/folk metal συγκρότημα από την Αθήνα. Ξεκινώντας αρχικά ως concept της musical actress & rock performer Chryso και του συνθέτη/πιανίστα Elias Pero (ex-Sovereign), γρήγορα εξελίχθηκε σε μια πλήρη και φιλόδοξη μπάντα, με μέλη μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες heavy metal μουσικούς. Η εξέλιξη των Chrysilia οδήγησε στο πρώτο τους album, καθιστώντας τους πλέον έτοιμους να παρουσιάσουν τη μουσική τους live. Αναλαμβάνοντας την παραγωγή του album, ο Bob Katsionis (Firewind, Serious Black, Outloud) διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στη δημιουργία του. Πίστεψε τόσο στην ευαισθησία, όσο και στο δυναμισμό αυτού του μουσικού μείγματος folk, soundtrack και metal μουσικής και έδωσε πνοή στις συνθέσεις των Chrysilia,  συμβάλλοντας περαιτέρω με μία δική του σύνθεση, ειδικά για το Et In Arcadia Ego.


chrysilia

Mythology, Reality, Illusion, Disillusion, Dreaming, Abandonment In An Album Inspired By One Of Greece's Most Magical And Influential Places: Arcadia


Οι Chrysilia είναι:
Chryso: Vocals
Teo Ross: Guitars
Jim Ramses: Bass
Panos Geo: Drums
John Matzakos: Keyboards
Odysseas: Violin

Chrysilia Online
Lion Music Online


Δελτίο Τύπου