Ροκ Περιοδικό - info@feelarocka.com

AFFORMANCE - Πρώτο δείγμα από την αναμενόμενη διπλή κυκλοφορία τους


Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

 

afformance single

Πριν λίγο καιρό, οι Αθηναίοι Afformance ανακοίνωσαν την επικείμενη ταυτόχρονη κυκλοφορία δύο albums, μέσω της εγχώριας δισκογραφικής εταιρείας United We Fly στις 20 Οκτωβρίου 2017. Πρόκειται για τα Pop Nihilism και Music for Imaginary Film #1, από τα οποία δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα το πρώτο ηχητικό δείγμα.

Αυτό προέρχεται από το Sol in the Battlefield που είναι το τρίτο κομμάτι του Music for Imaginary Film #1. Μπορείτε να το ακούσετε και να δείτε το όμορφο video που το συνοδεύει, με υλικό από τα sessions των ηχογραφήσεων του album, παρακάτω:
Αμφότερες οι δισκογραφικές κυκλοφορίες είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία σε ψηφιακή και φυσική (CD, LP) μορφή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της United We Fly: https://unitedwefly.com/store

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering των δύο albums έχουν πραγματοποιηθεί κατά κύριο λόγο στο Dudu Loft (αλλά και σε αρκετές άλλες τοποθεσίες, λιγότερο ή περισσότερο συνηθισμένες) με τα ίδια τα μέλη της μπάντας σε ρόλους παραγωγού και μηχανικού ήχου, ενώ οι φωτογραφίες των εξωφύλλων είναι της Μαρίζας Καψαμπέλη και ο σχεδιασμός του layout ανήκει στην Semitone Labs.


Afformance Online


Δελτίο Τύπου